Türkiye’de başlatılan pilot uygulama ile İrlanda 90 güne kadar kısa süreli eğitim almak isteyen öğrencilerin vize değerlendirmelerini 5 iş günü içinde yapılıyor. Türk öğrencileri ülkeye çekmek ve teşvik amacıyla yapılan uygulama sayesinde hem eğitim ücretleri ekonomik olan hem de Türk öğrenci sayısının az olduğu İrlanda’ya başvuru süreciniz hızlanıyor.

İrlanda Öğrenci Vizesi için Gerekli Belgeler 

  • Başvuru formu
  • Questionnaire formu doldurulacak ( www.irlconsulist.com
  • İrlanda’dan kabul belgesi
  • İrlanda’daki okula ödeme yapıldığına dair dekont
  • Öğrenci Belgesi
  • Durumu anlatan ön yazı
  • CV hazırlanacak.
  • Uçak rezervasyonu
  • Kalacağınız yer ile ilgili bilgi
  • Elinize bulunan sertifikalar
  • Çalışıyor ise işyerinden yazı, işyerinin evrakları ( İmza sirküsü, faaliyet belgesi, vergi levhası, ticaret sicil gazetesi, işe giriş bildirgesi, son 3 aya ait maaş bordrosu )
  • Varsa Tapu
  • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Kalacağı süreyi kapsayan seyahat sağlık sigortası
  • Pasaportun komple işlem görmüş sayfalarının fotokopisi
  • Pasaportun geçerlilik süresi vize bitiminden sonra 12 ay
  • 3 Adet resim ( renkli, beyaz fon, ön cepheden ve yeni çekilmiş )

İrlanda öğrenci vizesi için tüm evraklar 3 set hazırlanacaktır.

60 Euro veya 115 TL vize başvurusu

irlanda dil okulu sayfamızdan dil okulları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Leave a Reply