Malta Öğrenci Vizesi

Malta Öğrenci Vizesi Başvuru Belgeleri

  1. Malta Vize Başvuru Formu
  2. Vize bitiminden en az 3 daha süresi olan pasaport
  3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. Eğitim süresince konaklama yapılacak onaylı konaklama rezervasyonu
  6. Gidiş dönüş uçak bileti
  7. Dönüş tarihinden sonra 15 gün süresi olan 30 000Euro teminatlı Schengen Seyahat Sağlık Sigortası
  8. Okul Kabul Mektubu
  9. Ödeme makbuzu
  10. Eğitim süresince eğitim, yol ve konaklama masraflarını karşılayacak miktarı gösteren sponsora ait banka hesap cüzdanı veya kredi kartı limit beyanı
  11. Sponsorun gelirini gösteren belgeleri(maaş bordrosu, şirket evrakları veya emeklilik maaş cüzdanı)
  12. Sponsorun sponsorluğunu teyit eden noter onaylı beyanı
  13. Öğrenci kendine sponsor olacaksa işe giriş bildirgesi, 3 aylık SSK hizmet dökümü, şirket referans yazısı ve de şirkete ait İmza Sirküleri fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi,Faaliyet Belgesi ve Vergi Levhası fotokopisi
  14. Öğrencilerin öğrenci belgesi veya diploma eklemesi gerekmektedir.
  15. Vize başvurunuzu destekleyici sertifika, tapu ve ruhsat da eklemenizi de tavsiye ederiz.

Vize harcı: 60 Euro

VFS Hizmet Bedeli:30 Euro